Nearshoring i Polen

  • Hurtig og agil udvidelse af dit udviklingsteam
  • Høj kvalitet af udviklingsressourcer og IT-konsulenter
  • Fordelagtige priser og transparente udgifter
  • Mindre end 1.5 time fra København

Skaler din udviklingsafdeling med nearshoring i Polen

Nearshoring er flytning af arbejdskraft til et land med lavere leveomkostninger, men inden for et geografisk og kulturelt nærområde. Nearshoring giver fordele i forhold til offshoring vedrørende tidsforskel, kultur, sprog, politisk situation etc.

ProData Consults afdeling i Warszawa og Krakow, Polen, tilbyder nearshoring som full-service udbyder, hvor vi kører hele projekter og stiller kontor, hardware og konsulenter til rådighed. Vi tilbyder også levering på timebasis til kundens eget nearshore-kontor i Polen.

Fordele ved nearshoring i Polen

Har du brug for at kunne skalere op og ned i antallet af IT-ressourcer, større fleksibilitet og lavere omkostninger uden at gå på kompromis med kvaliteten? ProData Consults nearshoring afdeling i Warszawa og Krakow, Polen, er specialiseret i at servicere europæiske virksomheder med forskellige outsourcing modeller.

Nearshoring i Polen er interessant for virksomheder, som fokuserer på:

Hurtig og betydelig omkostningsreduktion

Smidig, fleksibel og ubesværet integration

Konkurrencedygtige   priser

 Kort rejseafstand (1 time og 20 min. fra CPH)

IT-konsulenter med højt niveau af engelsk og med intellektuel kompatibilitet til skandinavisk kultur

Skalerbarhed og hurtig adgang til en stor volumen af IT-ressourcer og spidskompetencer på absolut topniveau

Polen er et oplagt land at henlægge sine IT-aktiviteter til. Landet har ca. 7 gange så mange indbyggere som Danmark og uddanner over 15.000 nye IT-ingeniører årligt. Polske IT-ressourcer regnes for nogle af de absolut dygtigste i Europa. Som del af EU og Schengen kan både arbejdskraft og information (produktionsdata) udveksles frit med andre EU lande. Polen er i samme tidszone, og der er ikke brug for hverken arbejdstilladelser eller visa. Polakker kommer fra en europæisk kulturbaggrund, som gør at de integrerer nemt med skandinavisk mentalitet. Alt dette giver en stor skalerbarhed og fleksibilitet, som gør det relativt ubesværet at flytte IT-aktiviteter til Polen.ProData Consult har processer til hurtigt og effektivt at hjælpe din virksomhed med en skræddersyet nearshoremodel i Warszawa eller Krakow, Polen.

Kontakt os og hør mere

arrow-down

Oplev ProData Consult Nearshoring i Polen

Miinto:

Det var en aha-oplevelse

Miinto.dk er et online fashion market place, der formidler salg fra tusindvis af tøj- og skobutikker. Vi er derfor ikke en traditionel webshop med modetøj, men i højere grad en teknologivirksomhed, hvor konstant udvikling af vores produkt kræver, at vi har adgang til skarpe udviklingsressourcer. 

Det var derfor et oplagt valg at kigge mod Polen, da vi ønskede at ekspandere vores udviklingsafdeling. Her var ProData Consult et godt bud som leverandør, bl.a. på baggrund af deres store netværk af udviklere i Polen og allerede etablerede setup.

Selv om vi efterlyste meget specifikke profiler, med stor erfaring i PHP- og .NET-udvikling, fik vi flere af de rigtige folk til samtale. Det var en aha-oplevelse, når man tænker på, hvor svært det kan være at finde folk i et lille land som Danmark.

Samtidig var alle de konsulenter, ProData Consult leverede, højt motiverede. De havde en meget professionel tilgang til at arbejde med produktudvikling, og det var ikke nødvendigt at bruge tid på at sætte dem ind i projektstruktur, værktøjer og termer, som de alle kendte til. 

Det var dog ProData Consults attraktive model vi faldt for, da vi skulle vælge leverandør: man behøver ikke at fastansætte nye folk, man kan gå i gang med 30 dages varsel, og man skal ikke binde sig for tre måneder ad gangen, hvilket vil sige færre penge op af lommen. Så det er en no-brainer, hvis man vil starte et udviklingsteam så hurtigt som muligt.

Sidst, men ikke mindst, er det nemt at overskue fakturering, fordi man time for time kan se, hvad man faktureres for og i danske kroner frem for polske zloty.


Konrad Kierklo
Co-founder og Group CEO
Miinto

Nordic Aviation Capital:

Min erfaring med nearshoring af IT-konsulenter i Polen

Vi har et internt udviklet IT-system, som driver styringen af forretningen, og i takt med vores vækst har vi brug for en masse ny funktionalitet. I den forbindelse skulle vi ud rekruttere IT-udviklere, men vi havde svært ved at finde kandidater med de kompetencer og på det kvalitetsniveau, vi havde brug for.

Jeg blev bekendt med ProData Consults Nearshoring koncept og tog til Warszawa for at undersøge, om det var en løsning. Jeg må indrømme, at vi var lidt skeptiske, idet vi tidligere har haft dårlige erfaringer med outsourcing til østen.

Men jeg må sige, at jeg blev positivt overrasket. Processen har været professionel hele vejen igennem. Vi blev præsenteret for tre kandidater, som fuldstændig matchede vores behov – og mere til. Konsulenterne kom til Danmark og startede hos os en uges tid, og tog så tilbage til ProDatas Nearshoring Center i Warszawa, Polen, hvorfra de arbejder for os, og det fungerer bare rigtig godt.

ProData Consults polske konsulenter har ekstremt høje kompetencer og er fuldstændig på niveau med danske konsulenter – hvis ikke en tand bedre. De er arbejdsomme, er gode til at komme med konstruktive forslag og er meget proaktive og agile.

Udover konsulenternes høje kompetenceniveau, er det også en økonomisk fordel, da jeg kan få to-tre ressourcer for én i Danmark. Og så er det en super styrke, at det er i samme tidszone, så vi kan bibeholde en tæt kommunikation i dagligdagen med videokonferencer.

Det er desuden mit klare indtryk, at ProData har mange kvalificerede ressourcer tilgængelige i Polen, så man som kunde har noget at vælge imellem.

Samarbejdet og processen er bare gennemført og professionel. Der er ingen spildtid, og det fungerer bare. I starten var det planen, at bruge Nearshoring servicen som en midlertidig løsning for at håndtere en pukkel af vigtige projekter, men som det ser ud nu, kunne det godt blive en permanent løsning for os. Det kører godt og endnu bedre end forventet.


Mads Krog Jensen
IT-chef

KMD:

Nearshoring i Polen - kvalificerede kandidater

KMD begyndte at benytte ProData Consults Nearshoring service i Polen i efteråret 2014. Michael Anders Christiansen er Senior projektleder i KMD og leder den daglige styring af ProData Consults Nearshoring konsulenter i Warszawa.

”I mit projekt i KMD er det nødvendigt at udvide teamet med yderligere fem udviklere og to testere. Ud fra mine kompetencekrav leverer ProData Consult 17 konsulent-CV’er, og efterfølgende koordinerer deres HR-afdeling to tætpakkede dage med interviews af alle kandidaterne i Warszawa. En af kandidaterne springer dog fra, men vores forventning om kvalificerede kandidater bliver til fulde indfriet, og jeg er yderst tilfreds med hele processen.

På KMD’s vegne udarbejder ProData Consult også alt kontraktarbejdet.

Herefter kommer alle ProData konsulenterne til Danmark i to uger for at få en introduktion til projektet, og ikke mindst være med til at sikre et godt kendskab til det danske team og vice versa. Uheldigvis får én af konsulenterne ikke besked om, at han skal møde op i København, hvorfor han møder op på Prodatas kontor i Warszawa. Prodata sikrer dog, at han er i København dagen efter. Det er alfa og omega for mig, at begge teams kan blive smeltet sammen til ét team, hvor der ikke er hindringer i det daglige arbejde ift. at ringe sammen, chatte, tage Lync-møder m.v.

Jeg har haft stor glæde af Prodatas professionalisme omkring tilvejebringelse af meget kvalificerede konsulenter. Både på det teknisk/faglige plan, og ikke mindst også på det menneskelige. Jeg oplever allerede efter få uger, at det tætte samarbejde fungerer, og at der i teamet ikke bliver skelnet mellem nationaliteterne.

ProData Consult har efterfølgende i to møder bedt om opfølgning på forløb og på forventninger til yderligere samarbejde. Jeg er godt tilfreds med den måde, hvorpå Prodata sikrer, at kunden er tilfreds med varen.”


Michael Anders Christiansen
Senior projektleder

ProData Consults reception i vores nearshoring kontor i Warszawa, Polen
ProData Consults reception i Warszawa

ProData Consults reception i vores nearshoring kontor i Warszawa, Polen

IT-konsulenter på kontoret i Warszawa
IT-konsulenter på kontoret i Warszawa

IT-konsulenter på kontoret i Warszawa

ProData Consults hovedkvarter i Warszawa, Polen
Hovedkvarter i Warszawa

ProData Consults hovedkvarter i Warszawa, Polen

IT-konsulenter på ProData Consults kontor i Warszawa, Polen
Udviklings-team

IT-konsulenter på ProData Consults kontor i Warszawa, Polen

IT-Konsulenter koordinerer dagens arbejde
Polske konsulenter koordinerer

IT-Konsulenter koordinerer dagens arbejde

CEO Mariusz Grajewski, ProData Consult i Polen, koordinerer med HR-teamet
CEO Mariusz Grajewski med HR-teamet

CEO Mariusz Grajewski, ProData Consult i Polen, koordinerer med HR-teamet

Koordineringsmøde med ProData Consults administrative medarbejdere
Administrative medarbejdere koordinerer

Koordineringsmøde med ProData Consults administrative medarbejdere

Et kig ind hos et konsulent-team
Konsulent-team

Et kig ind hos et konsulent-team

HR-medarbejdere i interview med IT-konsulent for at kvalificere ham til opgave
Interview med IT-konsulent

HR-medarbejdere i interview med IT-konsulent for at kvalificere ham til opgave

Konsulenter afholder videokonference med kunde
Videokonference med kunde

Konsulenter afholder videokonference med kunde

Konsulenter koordinerer med projektleder
Konsulenter koordinerer med projektleder

Konsulenter koordinerer med projektleder

IT-konsulenter koordinerer dagens arbejde
Shhh - vi arbejder

IT-konsulenter koordinerer dagens arbejde

Warszawa skyline
Warszawa skyline

Warszawa skyline

Hvad er outsourcing, offshoring og nearshoring?

Outsourcing betyder, at en virksomhed udskiller visse funktioner eller aktiviteter, den tidligere selv har stået for, til en underleverandør, enten i sit eget land eller til udlandet (offshore hvis det er et land langt væk og nearshore hvis det er et land tæt på).

Outsourcing

Inden for IT-branchen kan en virksomhed outsource et IT-projekt, IT-ressourcer eller den samlede drift, vedligeholdelse og sikring af IT-systemer og data.

En aktivitet oursources som regel for at kunne fokusere 100% på sine kernekompetencer og blive mere konkurrencedygtig og få omkostningsniveauet ned set ud fra den betragtning, at den leverandør man outsourcer til netop har den aktivitet som kernekompetence og kan udføre arbejdet mere rationelt og dermed billigere.

Der kan også være situationer, hvor mangel på kapacitet betyder valget mellem at investere selv eller få opgaverne produceret uden for huset. Outsourcing kan være en måde at håndtere toppen af ordreudsvingene, så virksomheden kan sikre fuld udnyttelse af kapacitet internt i huset.

Da en aftale om outsourcing ikke indebærer reinvesteringer i et produktionsapparat, reducerer man risici og kapitalbinding. Hvis forholdene ændrer sig negativt, står virksomheden dermed ikke med et produktions- eller ressourceapparat, der efterfølgende er ubrugeligt uden store tab.

Motivet for at outsource til udlandet er oftest at få produceret billigere og øge fleksibiliteten.
Har man ingen erfaring i at samarbejde med udenlandske virksomheder, kan det være en fordel at bruge danske virksomheder, der har specialiseret sig i at foretage leverandørarbejde i udlandet for andre danske virksomheder.

Nearshoring

Nearshoring ("tæt på kysten") er, når man outsourcer/flytter arbejdskraft eller aktiviteter til et land med lavere omkostningsniveau, men inden for et geografisk og kulturelt nærområde. Nearshoring giver derfor fordele i forhold til offshoring ved at tidsforskellen er mindre, kortere rejsetid og større kulturelle og politiske ligheder. 

Offshoring

Offshoring ("borte fra kysten") betegner udflytning af en virksomheds processer, opgaver eller projekter til et andet land, som er uden for det kystnære område. Normalt offshores til Indien, Kina og andre lande i Asien, hvor leveomkostningerne er væsentlig lavere.

ProData Consult gemmer data i din browser / enhed ved hjælp af cookies med henblik på statistik og optimering af vores hjemmesider og eventuelt til målrettet annoncering. Ved at acceptere, giver du os dit samtykke til denne brug af cookies. Læs vores privatlivspolitik for mere information. Du kan altid trække dit samtykke tilbage her: Persondata politik & cookies

Webstedet kræver brug af "Nødvendige cookies". Vores nødvendige cookies bruges kun til at levere en korrekt fungerende hjemmeside og webservice.

Udvalgte tredjepartstjenester kan lagre cookies for at placere relevante annoncer, der leveres til dig på tredjepartswebsteder.