IT-konsulenter på timebasis

 • Få adgang til netværket med 28.000 af de stærkeste IT-konsulenter på markedet
 • Inden for 24 timer fremsendes 1-3 konsulent-CV'er til dig
 • Kemi og kompetencer forventnings-afstemmes ved personlig samtale
 • Fri adgang til gratis administrationsmodul under hele forløbet
eller ring til os på 43 43 11 71

De stærkeste IT-konsulenter med IT-kompetencer lige fra softwareudvikling til forretningsledelse

Hos ProData Consult får du hurtig adgang til ekspert IT-konsulenter med spidskompetencer, nutidig know-how og +5 års dokumenteret erfaring som senior IT-konsulent inden for et specifikt hovedfelt eller IT-kompetence.

Den gennemsnitlige erfaring blandt vores IT-konsulenter er på mere end 10 år. Vores konsulenter dækker mere end 5.000 forskellige IT-kompetenceområder. Derfor har vi IT-specialister til stort set alle typer IT-projekter til både den private og offentlige sektor.

Vi stræber altid efter at have en IT-konsulent klar og et CV fremsendt til kunden inden for 24 timer, fra vi modtager en forespørgsel.

Vi er blandt andet leveringsdygtige inden for følgende IT-konsulentroller:

Forretning

 • Program- og projektleder
 • Forretningsudvikler
 • Proceskonsulent
 • Forretningskonsulent
 • Ledelsesrådgiver
 • Træner / Coach
 • Rådgiver
 • Change Manager
 • Enterprise arkitekt
 • Test Manager
 • Testkoordinator
 • Projektassistent
 • Analytiker
 • Funktionel konsulent (SAP)

Udvikling/teknik

Infrastruktur

 • Infrastrukturprojektleder
 • Infrastrukturarkitekt
 • Infrastrukturkonsulent
 • Driftskonsulent
 • Netværkskonsulent
 • Sikkerhedskonsulent
 • Databaseadministrator
 • Processer & metoder
 • Supportkonsulent
 • Technical Writer
 • Systemadministrator

5.000 forskellige IT-kompetencer

ProData Consult råder over mere end 5.000 forskellige IT-kompetencer. Se kompetenceoversigten.

Hos ProData Consult har vi mange års erfaring inden for den private og offentlige sektor (herunder bl.a. SKI), forskellige brancher samt viden om vores kunders virksomheder og behov. Vores kunde- og referenceliste består af både IT-tunge virksomheder og institutioner samt mindre organisationer, firmaer og start-ups. 

Se vores referenceliste og kundernes udtalelser


IT-konsulent CV inden for 24 timer

Grundet vores vidtrækkende netværk af IT-konsulenter og avancerede IT-systemer, er vi i stand til hurtigt at finde den rigtige konsulent, som besidder præcis de efterspurgte kompetencer. ProData Consult stræber altid efter at have en kvalificeret IT-konsulent parat inden for 24 timer fra vi modtager en forespørgsel.

Læs mere om vores udvælgelsesmetode og matchproces.


Garanti på kvalitet af IT-kompetencer

ProData Consults mange års erfaring i forskellige brancher og vores standardiserede kvalitetsproces gør, at du vil få tilbudt den rigtige kompetence til den rigtige pris.

Vores konsulenter bliver kvalitetssikret vha. to processer: 

 1. Konsulenterne bliver grundigt kvalitetssikrede gennem ProData Consults interne HR-processer
 2. Vores kunder evaluerer konsulenterne når projektet er slut og undervejs i forløbet, hvilket betyder at vi har hundredvis af kundeevalueringer og referencer på vores konsulenter

Læs mere om vores standardiserede kvalitetssikring


Vi står for administration af IT-konsulenten

Din kontaktperson hos ProData Consult hjælper dig med at finde de førende konsulenter til dit projekt og garanterer kvaliteten i leverancen fra start til slut. ProData Consult påtager sig ansvaret for konsulenterne og fungerer som kontakt og aftalepartner. Vi klarer alt fra at finde den rigtige konsulent, kvalitetssikring og forhandling til administrationen omkring konsulentopgaverne.

Vores kerneforretning er levering af IT-konsulenter på timebasis. Timepriserne afhænger af den efterspurgte kompetence og varigheden af den enkelte opgave. Vores salgsafdeling vil kunne give et overslag på en konsulenttimepris inden for få timer.

Vi leverer også opgaver på fastprisaftaler og driftsaftaler som Service Level Agreements.

Vores kontrakter og aftaler er fleksible og transparente, og vores kundemasse består af såvel de største og mest IT-tunge virksomheder og institutioner, såvel som mindre organisationer, firmaer, institutioner og start-ups. 

Med ProData Consults rammeaftale får du IT-assistance på timebasis fra en leverandør, der specialiserer sig i at hjælpe kunder med at finde de rette spidskompetencer og skalere deres ressourcebehov. Aftalen sikrer dig konkurrencedygtige priser og fri adgang til et effektivt konsulentadministrationsmodul.

Vi er fleksible med hensyn til starttidspunkt, priser og kontraktforhold.

Læs mere om administration af IT-konsulenter.

Region Sjælland:

En god og professionel tone

Der gælder nogle særlige præmisser for hele processen i at hyre eksterne konsulenter, når man er en politisk styret organisation. Da det hele foregår meget maskinelt, er kontakten mellem os og konsulenthusene meget begrænset. Derfor er det også en fordel, at konsulenthuset kender til vores organisation. ProData Consult har leveret konsulenter til os i mange år, og de ved derfor, hvilke profiler og kompetencer som passer ind i vores organisation. Og så er der klart en fordel i, at ProData Consult har den volumen, som de har. Der er en tryghed i at vide, at man får leveret de højst kvalificerede konsulenter.            

I alle de år vi har samarbejdet med ProData Consult, har forløbet kørt på skinner, og jeg har altid kun oplevet en god og professionel tone. Det vigtigste for mig, som hyrer konsulenter ind til projekter, er, at jeg får en konsulent med det rette niveau og eksakte kompetencer. Det er altså essentielt, at det konsulenthus man samarbejder med formår at indfri dette, og der rammer ProData Consult skiven.

Når vi har brug for eksterne konsulenter til en opgave, gør vi brug af en fastlagt rammeaftale for konsulenter, hvor de forskellige udbydere kan gøre sig gældende ved at byde ind på rammeaftalen. Vi har derfor flere gange haft fornøjelsen af at samarbejde med ProData Consult.

For os som politisk styret projektorganisation er det svært at forudsige, hvor mange projekter der er fra år til år. Derfor har vi et udtalt behov for at kunne skalere op og ned løbende, og det er i den forbindelse, vi gør brug af eksterne konsulenter. Det giver en fleksibilitet at bruge eksterne konsulenter, fordi man kan håndplukke præcis de kompetencer, man behøver nu og her og i den ønskede periode.

Overordnet set er jeg meget tilfreds med vores samarbejde med ProData Consult gennem årene, hvor både kontakten med min ProData-kontaktperson og de udsendte konsulenter har været gnidningsfri og professionel. 


Henning Trier
IT-udviklingschef

Københavns Kommune:

Processen med at finde den rette konsulent er effektiv

ProData Consult er på grund af det gode samarbejde en af vores foretrukne samarbejdspartnere. Et konsulenthus er aldrig bedre end den sidst indgåede aftale, og vi er jo lidt utro på den måde, at vi altid spørger flere for at finde den bedste kandidat. Vi samarbejder med ProData Consult, fordi de gang på gang har kunnet levere det, vi har efterspurgt. Og derfor er ProData Consult hver gang med på listen over dem, vi spørger.

ProData Consult formår at ramme skiven rigtigt med hensyn til profil og behov og med hensyn til at være tilgængelige, når der er brug for det. De er gode til at forstå vores behov og til at få stillet de rigtige spørgsmål, så vi får skåret helt ind til benet i forhold til, hvad det præcis er for en type profil og rolle, vi søger en kandidat til.

Nogle gange har vi et mere presserende behov for at skalere op hurtigt, hvis vi for eksempel mister en medarbejder fra det ene øjeblik til det andet. Der har ProData Consult rettidig omhu – de forstår, at hvis det haster, så må man arbejde lidt hurtigt, hvis man som konsulentudbyder gerne vil levere nogle kandidater, ellers kan man risikere at blive forbigået.

Processen med at finde den rette konsulent er effektiv. ProData Consult leverer tunge IT-profiler til os, og her er det ekstra vigtigt, at der er fuldstændig enighed om, præcis hvilken konsulent-profil, vi søger. Vi tager en snak med ProData Consult om detaljerne og får ret hurtigt sporet os ind på, præcis hvilken profil vi har brug for. Så får vi hurtigt nogle bud på kvalificerede konsulenter sammen med en tilbagemelding på, hvor ProData Consult står. Åbenheden og ærligheden omkring kandidaterne er vigtig. ProData Consult byder ikke ind med de forkerte profiler, og de melder klart ud, hvis de ikke kan levere lige det, vi efterspørger, så vi hurtigt kan komme videre.

ProData Consult er gode til at finde det rette match til opgaven og til vores organisation. Vi har været meget tilfredse med de indgåede aftaler, og det afspejler, at pris, kvalitet og forventninger går op i en højere enighed. Det er ikke hver gang, vi efterspørger de tungeste profiler, men der har ProData Consult også formået at ramme både kompetence- og prisniveauet.

Alt i alt er ProData Consult skarpe på profilen, så vi rammer de helt rigtige kompetencer, og til at ramme de øvrige vilkår som for eksempel varighed, pris og ønsket opstartsdato. Derudover har de tilstrækkelig volumen til at have noget at byde ind med, når vi henvender os. Vi er bestemt tilfredse med ProData Consult.


Bjarne Lund
Kontorchef hos Koncernservice i Københavns Kommune

LE34:

Samarbejdet er gnidningsfrit og problemløst

Hos LE34 benytter vi ProData Consult til vores nearshoring. Det betyder, at vi har ansat to udviklere, som sidder i ProData Consults Nearshoring Center i Polen og vedligeholder den portefølje af apps, som vi benytter. Det har vi valgt at gøre, da vi har prøvet andre fremgangsmåder uden held. I en periode har vi stået for det helt selv, men må erkende, at vi ikke har en profil, der formår at tiltrække de dygtigste app-udviklere i Danmark. Der er ikke ret mange, som kan det, som vi efterspørger, her i Danmark. Dem, der kan, vil hellere arbejde nogle mere ”sexede” steder end hos et landinspektør-/GIS-firma, så vi har simpelthen ikke kunnet finde kvalificerede folk i Danmark.

Vi kiggede derfor på mulighederne, og efter analyse af ProData Consult og deres måde at arbejde på, fandt vi, at det var det rigtigste sted at lægge vores engagement. ProData Consult har en troværdig pakke og en troværdig profil, som gjorde, at vi var klar til at binde an med dem. Vi havde forud for valget af ProData Consult en kort flirt med et indisk firma, som tilbød samme type opgave. Det gav desværre bare ikke alt det, vi havde håbet på, faktisk langt fra. Der var vanskeligheder omkring kultur og gensidig forståelse, som vi havde svært ved at overkomme. Med ProData Consults nearshoring setup i Polen oplever vi, at dialogen er ligetil og umiddelbar.

Vi er ovenud tilfredse med ProData Consult. Vi har ikke en finger at sætte hverken på samarbejdet med ProData Consult eller de to konsulenter, som vi har siddende i Polen - tværtimod. Samarbejdet er gnidningsfrit og problemløst. Det fungerer bare; der er ikke noget, der ikke er, som det skal være, og der er en tæt dialog med ProData Consults repræsentant, som altid kun er en e-mail væk. Vi er hele tiden online med vores folk i Polen via en online chat-portal, så dialogen er lige ved hånden, som sad de ved siden af os.

Vi oplever også, at ProData Consult tilbyder gode rammer for konsulenterne i Polen. De er glade for at sidde som en del af et større fællesskab, hvor andre sidder og laver noget tilsvarende, hvilket er en fordel, når de kun er to. Placeringen i Polen er også nemt for os, da kontoret ligger tæt på lufthavnen, så det er nemt at komme til og fra - og så er det et utroligt rart miljø at træde ind i. Så ikke nok med, at vores folk i Polen er glade, så er det også nemt og rart for os, så alt fungerer så godt, som man kunne håbe på.

Selve ansættelsesprocessen var hurtig, men på trods af den hurtige proces fik vi leveret kandidater af højt niveau, så det var meget tilfredsstillende. Forud for vores besøg i Polen, havde ProData Consult i Danmark med en måneds varsel fundet 12 kandidater, som kom til samtale på dagen. Besøget gik fantastisk fint, og det var let at finde de rette, så vi kunne skalere hurtigt.

ProData Consult er gode til at finde det helt rigtige match til både opgaven og vores virksomhed. Det er nemt og skalerbart, og så er økonomien også, hvor den skal være. For os er det ikke en spareøvelse. Vi kunne have ansat nogle konsulenter i Danmark til stort set samme økonomi, men ikke med nær samme kvalifikation. Der har ProData Consults netværk i Polen været en stor fordel for os at kunne tappe ind i.


Torbjørn Mandahl Pedersen
forretningschef for GIS og intern udvikling hos landinspektørfirmaet LE34

TDC:

Med superkort varsel kan de levere nogle virkelig dygtige konsulenter

Det er efterhånden mange år siden, at vi fik anbefalet ProData Consult af nogle kollegaer i branchen. I 2003 indgik vi første gang et samarbejde om levering af konsulentydelser, og som er fortsat lige siden.

For mig er det ord som professionalisme, ærlighed, smidighed og hurtighed, der kendetegner ProData Consult. 

 

ProData har vist, at de med superkort varsel kan levere nogle virkelig dygtige konsulenter, der matcher vores krav. Bevæger vi os ind i et nyt teknologiområde, kan vi med det samme få en konsulent med den kompetenceprofil, vi har brug for til at løse opgaven – og det sparer tid! Fra jeg først henvender mig til Prodata Consult, til vi får en egnet konsulent, går der højst to dage. 

 

Jeg ved præcis, hvad jeg får, og jeg kender prisen på opgaverne, hvilket betyder, at der ikke opstår ubehagelige overraskelser. Og så værdsætter jeg den åbne dialog og fleksibilitet, der er overfor mig som kunde, samt den passende opfølgning, der er for at verificere, at forløbet går godt.


Gert Wulff
projektchef

SDC:

Serviceorienteret, pålidelig og professionel

SDC A/S har siden september 2014 haft et nearshoring udviklingskontor i Warszawa, Polen. I øjeblikket består centret af ca. 60 konsulenter, som er placeret på to lokationer i byen og styret af to af vores leverandører. Vi bruger flere forskellige leverandører, når vi rekrutterer konsulenter.

Prodata Consult har bidraget fra begyndelsen og hjælper stadig SDC med at tiltrække de rette profiler til vores nearshoring-kontor. Samtidig bidrager Prodata Consult med fuldservicerede kontorlokaler til den største af vores multivendor-setups. Vi er meget tilfredse med den service, Prodata Consults afdeling i Polen yder.

I min erfaring er ProData Consult en meget serviceorienteret, pålidelig og professionel udbyder af service og ressourcer.


Michael Madsen
Nearshoring Manager

Santander Consumer Bank (DK):

Hurtig adgang til kvalificerede kompetencer

Med ProData Consult som leverandør af IT-konsulenter, får vi hurtigt adgang til kvalificerede kompetencer og ressourcer. Kendetegnet er professionalisme og kvalitet, og konsulenterne er lynhurtige til at tilpasse sig vores opgaver, forstå deres rolle og blive en integreret del af teamet hos os.

Med kvalitet og speed har ProData Consult gjort vores udviklingsafdeling utrolig skalerbar og fleksibel.


Flemming Kirkskov
IT Direktør

Videncentret for landbrug:

Samarbejdet fungerer bare

ProData Consult yder en flot indsats mht. at finde de bedste IT-konsulenter til os. Udover at have det korrekte faglige match, besidder konsulenterne også de sociale og kulturelle kompetencer, der specifikt passer til vores virksomhedskultur.

ProData lykkes med dette, fordi de har et stort kendskab til konsulenterne og bruger megen energi på at forstå min forretningskultur. Ydermere værdsætter jeg, at ProData er ærlige omkring konsulenternes stærke sider og eventuelle mangler i forhold til den opgave, de skal ind til hos os.

Trods omhuen med at finde de rigtige konsulenter, formår ProData Consult at træde hurtigt til, og leverer oftest CV’er på konsulenter allerede indenfor 24 timer.

Desuden er der bare orden i det administrative. Fakturering og kontraktindgåelse/forlængelse er særdeles smidigt– og det gør mit liv en hel del lettere. Samarbejdet fungerer bare


Jesper Nielsen
Systemudviklingschef

Nordic Aviation Capital:

Jeg kan få alle ydelser et sted

Nordic Aviation Capital er en virksomhed i voldsom vækst, hvilket stiller høje krav til virksomhedens strategiske, taktiske og operationelle udvikling.

Som IT-chef har det givet en massiv udfordring i forbindelse med at kunne opfylde de strategiske mål og opretholde synergi og sammenhæng mellem forretningsstrategien og den teknologiske understøttelse. På det operationelle plan har det også betydet udfordringer med at skaffe de rette IT-ressourcer og kompetencer, der har kunnet løfte opgaverne med speed og stadig opretholde høj leverance-kvalitet.  

Med ProData Consult som leverandør indenfor IT-konsulentydelser, managementydelser og med deres Nearshoring Center i Warszawa, Polen, har jeg fået en full-service provider, hvor jeg kan få alle ydelser et sted. Det giver værdi at have ProData som sparringspartner, fordi de tilbyder nye muligheder og services, jeg ikke selv havde tænkt på.

Jeg har fået ledelsesmæssige og IT-strategisk rådgivning, som har løftet IT-organisationen til et helt nyt niveau, og som har skabt en tæt sammenhæng mellem forretningsstrategien og IT-strategien og dermed sikret den nødvendige fremdrift og optimering af virksomhedens driftsudgifter og agilitet.

Derudover har ProData Consults konsulentservice givet mig mulighed for at skalere op med højt kvalificerede kompetencer. Desuden har iværksættelsen med at bruge polske konsulenter i ProDatas Nearshoring Center i Warszawa været en meget positiv oplevelse. Både pga. konsulenternes meget høje kompetenceniveau men også deres proaktive tilgang og agilitet samt ikke mindst en attraktiv pris.    

Samarbejdet har opfyldt alle de ønsker og krav, vi havde inden vi indgik samarbejdet – det er fuldt ud tilfredsstillende. Vi har næsten ikke kunnet følge med det serviceniveau, som er blevet lagt for dagen, og jeg har en fornemmelse af, at den røde løber konstant er rullet ud for mig som kunde. 


Mads Krog Jensen
IT-chef

YouSee:

ProData Consult har mange kontakter og et stort netværk

Grunden til, at jeg i første omgang gjorde brug af eksterne IT-konsulenter, var, at jeg manglede udviklingsressourcer. Jeg stod i en situation, hvor jeg ikke havde medarbejdere nok til at få gennemført projekterne.

Konsulenthuset ProData Consult har været tilknyttet i flere år efterhånden, og vi har en rammeaftale med dem. Men den væsentligste grund til, at jeg anvender dem, er deres kompetente medarbejdere, som gør et godt stykke arbejde med at levere de rigtige ressourcer – og levere dem inden for kort tid. Jeg står ofte i en situation, hvor jeg har brug for IT-kompetencerne allerede for fire dage siden, så det skal gå hurtigt!

Min erfaring er, at ProData Consult er et meget fleksibelt konsulenthus, som har mange kontakter og et stort netværk, som gør, at de kan skaffe højt kvalificerede IT-ressourcer på kort tid. Deres IT-konsulenter er kompetente, engagerede og motiverede. Konsulenterne præger projekterne og giver mod- og medspil i løsningerne og tilfører viden til projekterne.


Lars Olling
IT-chef

GN Netcom:

Kvalificerede konsulenter med meget kort varsel

Samarbejdet med ProData Consult er præget af høj professionalisme og er til min fulde tilfredshed. Deres evne til at skaffe de kvalificerede konsulenter, vi har behov for, med meget kort varsel, er noget jeg sætter stor pris på i en tid, hvor behovet kan opstå nærmest fra dag til dag.

ProData Consults konsulenter er dels meget fagligt kompetente, men indgår også godt socialt i teamet og i dialogen med forretningen. De er afgjort en medvirkende årsag til, at vi har leveret succesfulde projekter inden for tid og pris – til stor tilfredshed for forretningen.


Kenneth Ullmann
Manager
IT eApplications

Energinet.dk:

Accelererer vores evne til at skalere

Energinet.dk har samarbejdet med ProData Consult om levering af IT-konsulentydelser siden 2006, så det er efterhånden et langvarigt samarbejde. 

Jeg har respekt for, hvordan ProData gang på gang kan levere niche-kompetencer med den hastighed og stadig bibeholde et højt kvalitetsniveau. Vi får ingen ”hyldevarer”, men et skræddersyet match på lige netop den kompetence, vi står og mangler lige nu og her.

ProData Consult er, med en hurtig responstid, med til at accelerere vores evne til at skalere og tilføre kompetencer hurtigt.

De IT-konsulenter og projektledere, vi får fra ProData, løser komplekse og tunge opgaver hos Energinet.dk. Og det er måden konsulenterne vælger at løse opgaverne på, der er værdiskabende – hvor de qua deres tunge erfaringsgrundlag og høje kompetenceniveau får opgaverne ført igennem og løst.


Nicolaj Nørgaard Petersen
Sektionschef

eller ring til os på 43 43 11 71

ProData Consult gemmer data i din browser / enhed ved hjælp af cookies med henblik på statistik og optimering af vores hjemmesider og eventuelt til målrettet annoncering. Ved at acceptere, giver du os dit samtykke til denne brug af cookies. Læs vores privatlivspolitik for mere information. Du kan altid trække dit samtykke tilbage her: Persondata politik & cookies

Webstedet kræver brug af "Nødvendige cookies". Vores nødvendige cookies bruges kun til at levere en korrekt fungerende hjemmeside og webservice.

Udvalgte tredjepartstjenester kan lagre cookies for at placere relevante annoncer, der leveres til dig på tredjepartswebsteder.