Få fuldt overblik over dine konsulenter

Få demo af modulet

Simpel håndtering af konsulenter - helt gratis

Håndtering af konsulenter kan være en tidskrævende og besværlig opgave. Det kan være svært at skabe gennemsigtighed i forespørgsler, kontrakter og udgifter. Med ProData Consults kundemodul er det nemmere end nogensinde før at have fuld kontrol og overblik over alle konsulenter.

Som kunde hos ProData Consult får du gratis og ubegrænset adgang til vores online kundemodul. Modulet giver dig komplet gennemsigtighed, og sørger for du altid har et fuldt overblik over dine konsulenter. Systemet er simpelt og brugervenligt, hvilket gør det enkelt og effektivt at betjene.

I kundemodulet kan du:

Få fuldt indblik i alle konsulenter på kontrakt samt tilbudte konsulentkandidater. Du kan se konsulentens kontaktoplysninger, CV og meget mere.


Få overblik over dine konsulentomkostninger. Du kan finde de samlede omkostninger for konsulenter, men også den enkelte konsulents timepris og rapporterede timer.


Se status på alle åbne forespørgsler, redigere dem eller oprette nye. Du kan også se de konsulenter, som er fremsendt til opgaven.


Følg konsulenternes performance - både individuelt og samlet. Statistikkerne er baseret på baggrund af vores processer for kvalitetssikring.

Kom godt i gang

ProData Consults kundemodul er et lettilgængeligt, transparent og effektivt redskab til at gøre administrationen af konsulter enkelt og overskueligt for dig.

Vi giver dig mulighed for at samle administrationen af konsulenter ét sted, og du kan tilgå modulet fra din PC, tablet eller smartphone. Her kan du se udvalgte funktioner.