Nyt konsolideret ProData Consult

Leder af Søren Rode, Adm. direktør hos ProData Consult.

ProData Consult og Raft Consulting fusionerede per 1. januar 2016. Med fusionen konsoliderer vi vores position som landets største konsulenthus inden for vores segment, hvilket giver os en endnu bedre platform til at servicere vores kunder.

Sammenlægningen af firmaerne har været udfordrende, men også interessant og intens. Vi er glade for og stolte af ikke at have haft churn i forbindelse med fusionen – hverken i forhold til kunder eller konsulenter – og jeg vil gerne takke de involverede kunder for tålmodigt samarbejde i forbindelse med transformationen til ProData Consult.

Vi vil bruge den energi og det overskud, som fusionen og den større volumen giver os, til at optimere og forbedre vores service til nye og eksisterende kunder. Vi har flyttet os som konsulenthus og ud over vores stærke generiske IT-kompetencer, som nu er blevet endnu stærkere, har vi også in-house forretningskonsulenter med dyb viden omkring især den finansielle sektor, men også inden for tele-, energi- og transportsektoren.

Samtidig har fusionen styrket vores fodfæste i det svenske, hvor vi nu har afdelinger i både Malmö og Stockholm. Vores tilstedeværelse i Sverige har nu en virkelig meningsfuld volumen, og vi har dermed et fuldt beredskab til at servicere kunder, lige meget hvor i Skandinavien, de har lokationer.

Denne udgave af Best Practice handler om vidensdeling. Du kan bl.a. læse om, hvordan Energinet.dk greb et kritisk og højt profileret projekt an for at fremtidssikre en bid af Danmarks kritiske infrastruktur. Den samme historie fortælles fra den anden side af den ProData-konsulent, der sikrede at projektet kom i mål til tiden og gjorde en stor forskel hos kunden. Noget vi ser hver dag, og som vi lever og ånder for.

Jeg håber, at du kan bruge vidensdelingen.

Søren Rode
CEO