Leder, Søren Rode, Adm. direcktør.

Nyt konsolideret Prodata Consult

ProData Consult og Interim Competence fusionerede per 1. januar 2014. Tilsammen er vi nu landets største konsulenthus indenfor vores segment, hvilket giver os en endnu bedre platform til at servicere vores kunder.

Sammenlægningen af firmaerne har været udfordrende, lærerigt og en masse hårdt arbejde. Vi er glade for og stolte af ikke at have haft nogen churn overhovedet i forbindelse med fusionen (churn = udtryk fra især mobilbranchen, der betyder antallet af kunder/abonnenter der mistes over en periode), og jeg vil gerne takke de involverede kunder for tålmodigt samarbejde i forbindelse med transformationen til ProData Consult.

BestPractice omhandler denne gang NoSQL og BigData. To meget hypede teknologi-begreber, som vi også ser flere og flere kunder kaste sig ud i implementeringer af. Det er teknologier og begreber alle os med interesse i branchen som et minimum bør have et kendskab og en holdning til.

ProData Consult har efterhånden deltaget i et stort antal NoSQL implementeringer både i Danmark, Norge samt fra vores Nearshore Center i Warszawa, Polen. Vi har opbygget en solid in-house viden om teknologierne – både pros and cons, dos and don’ts – og hvis du eller din virksomhed har udfordringer indenfor disse områder, står vi med et stærkt beredskab til at kunne hjælpe. Både på det overordnede rådgivnings- og forretningsmæssige men bestemt også hvis der er brug hard core teknisk indsigt og praktisk implementering.

Vi afholder også et kundearrangement, beskrevet på bagsiden, der omhandler og uddyber emnet, og jeg håber at se dig i den forbindelse.
God læsning.

Søren Rode
Adm. direktør