Management og ledelse – hvorfor nu det?

Leder, Søren Rode, Adm. direcktør.

Velkommen til et nyt nummer af ProData Consults kunde-magasin Best Practices. Denne udgave fokuserer på managementrådgivning og ledelse. Hvorfor nu det?

ProData Consult er jo primært kendt for at levere hard core tekniske IT- konsulenter.
Vi er dog også kendt for at levere nogle af markedets dygtigste projektledere og forretningskonsulenter på ”body shopping” niveau – altså hvor kunden er afklaret omkring opgavens karakter og kan komme med en klar kompetenceprofil, som vi kan levere på.

Vi har længe haft ambitionen om at rådgive og hjælpe kunden i selve afklaringsfasen. Men der har vores nuværende forretningsmodel sat sine begrænsninger. Sidste år udskilte vi derfor firmaet ProData Management, som er skræddersyet til netop at kunne løfte disse udfordringer.

ProData Management er opbygget med en kerne af dedikerede partnere, nogle af de tungeste i branchen, der ”selv har været der, selv prøvet det og selv har fået ar på ryggen”, som de udtrykker det. Disse partnere sikrer kontinuitet i projekterne og intern vidensopbygning, har erfaring og viden til at stille de rigtige spørgsmål i afklaringsfasen og de stiller så med et skræddersyet hold, hvor de bedste til at løse opgaven - både teknisk og forretningsmæssigt – er nøje udvalgt fra ProData Consults omfattende konsulentdatabase.

Det er med andre ord ikke ”standard-konsulenter”, der leverer en ”standard-rapport” efter en ”standard-skabelon”, men et eksekveringsorienteret og skræddersyet hold målrettet præcist den foreliggende opgave, og hvor der samtidig er sikret forankring og kontinuitet gennem partnerens deltagelse. Kunderne har taget rigtig godt imod denne forretningsmodel, som vi også ser en åbenbar niche for i markedet.

I denne udgave af Best Practices giver nogle af branchens tungeste IT-ledere deres bud på god ledelse, og hvordan man anvender management rådgivere bedst.
Vi inviterer ligeledes til gratis seminarer – både i hovedkvarteret i Hvidovre og i vores afdeling i Århus – hvor de bedste indenfor deres specialer kommer og deler ud af deres viden. Se indstikket for detaljer.

Jeg håber, vi ses til en af disse.

Søren Rode
Adm. direktør