Interview med Jan Wolff, HR- og salgsdirektør, ProData Consult.

Få succes med Scrum

Scrum kan speede et projekt op og minimere fejl, men for flere virksomheder ender det agile eventyr med en billet tilbage til vandfaldsmodellen. En skam, siger ProData Consults HR- og Salgsdirektør, for små ændringer kan gøre scrum til en succes.

De seneste år har mange virksomheder og projekter kastet sig over agile udviklingsmodeller. Scrum er en af dem og effektiv, når man vil gennemføre store udviklingsprojekter – især når det er vanskeligt på forhånd at definere kravene til produktet og dermed fastlægge et udviklingsforløb.

Mange oplever dog, at de lovede fordele udebliver. Implementeringen af Scrum er svær i praksis, fordi metoden for mange er en uvant måde at styre projekter på. Jan Wolff siger:

”Udfordringerne får nogle virksomheder til at genbruge den gamle projektmodel, og det er en skam, da det som regel blot er små ændringer, der skal til for at få Scrum til at virke.”

ProData Consult har stor erfaring i at assistere virksomheder til at få succes med agile projekter og kan hjælpe med justeringerne i form af konsulentbistand.

”Vi råder over en lang række specialister og eksperter i agile metoder og leverer konsulenter med lige præcis den viden, din virksomhed har brug for. Det gælder alle roller fra Scrum Masters og agile udviklere til Scrum Coaches og Product Owners,” fortæller Jan Wolff.

Har virksomheden afdelinger uden for Danmark, der kan bruge en agil håndsrækning, leverer ProData Consult også konsulenter i Norge, Sverige, Tyskland, Polen og Holland.

Kontakt ProData Consult via hjemmesiden eller ring og få en uforpligtende snak med Jan Wolff på tlf. 6043 1170.