Trin 3: Konsulent-CV'er fremsendes

  • CV på en til tre IT-konsulenter fremsendes
  • Vi bestræber os på at du inden for 24 timer modtager et CV
eller ring til os på 43 43 11 71

Inden for 24 timer udvælges 1-3 IT-konsulenter

Inden for 24 timer udvælges 1-3 IT-konsulenter og CV på de valgte fremsendes sammen med oplysninger om konsulent, tilgængelighed, og projektrelevante detaljer samt indikation af timeprisen for hver konsulent.

Herefter kan du evaluere de fremsendte CV'er. Denne proces kan understøttes af vores salgskonsulenter, der kender konsulenterne godt.


Kvalitet af konsulent og CV:

Når vi skal finde de rigtige IT-konsulenter til en konkret forespørgsel, vægter vi blandt andet nutidig erfaring inden for det forespurgte kompetenceområde, sociale kompetencer og gode kundereferencer. Ved hjælp af vores kvalitetsprocesser logger vi alle kundeevalueringer på de hundredvis af konsulenter, der er på opgaver for vores kunder. Disse beskriver konsulentens tidligere performance kompetencemæssigt og socialt i konkrete opgaver. 

Læs mere om kvalitetssikring

I samarbejde med og under rådgivning af vores salgskonsulenter, som kender de udvalgte IT-konsulenter, udvælger du den endelige IT-konsulent til opgaven. Denne proces sikrer, at kemien passer, og du føler dig tilpas med den valgte IT-konsulent.


eller ring til os på 43 43 11 71