Superkoncentrerede og produktive folk - Ole Højriis Kristensen, Co-founder, Vodafone (ZYB)

Vodafone (ZYB):

Superkoncentrerede og produktive folk

ZYB, som nu er en del af Vodafone, er first movers på mobil backup og har opnået en god markedsandel. Vi ved udmærket godt, at der står nogle konkurrenter med store ambitioner og ånder os i nakken. Hver gang vi får en ny idé, er time to market altafgørende. Derfor er vi ofte presset på ressourcer, for vi skal have løst opgaven hurtigst muligt og med  knalddygtige folk. Jo hurtigere vi kan få folk ombord, jo hurtigere kan vi komme ud over stepperne og i mål.

Det er her, ProData Consult giver os værdi. De har en evne til at rykke hurtigt på de her ting og give lynhurtig respons, hvilket er guld værd. Fx havde jeg en samtale med en ProData-konsulent om fredagen, og han startede allerede mandag morgen! 

I det hele taget er samarbejdet med ProData Consult rigtig godt. Det har overrasket alle, hvor hurtigt vi fik de IT-konsulenter, vi skulle bruge til vores projekter. De folk, vi har fået, er superkoncentrerede og -produktive omkring det, de laver, og de har nogle referencerammer og et commitment, som vi ikke havde drømt om.

Med ProData Consult er der ikke så meget pis. Vi har heller ikke været ude i alle mulige kedelige forhandlinger. Vi har sågar haft en mand ansat, inden vi fik lavet en officiel kontrakt. Han sad og kodede inden kontrakten var færdig, og det synes jeg er fedt.

Det giver mig tryghed at have ProData Consult i ryggen med den ekspertise og referenceramme, som ProData Consult har bygget op omkring sig.


Ole Højriis Kristensen
Co-founder