Jeg fik lynhurtigt tilbudt konsulenter fra hele verden - Philip Lyngø Jensen, Afdelingsleder, BSS Applikationer, Telenor

Telenor:

Jeg fik lynhurtigt tilbudt konsulenter fra hele verden

Jeg stod på et tidspunkt og skulle bruge nogle meget specifikke IT-kompetencer til et højt prioriteret projekt. De var meget svære at finde; vi havde dem ikke in-house, og umiddelbart var der ikke nogen i netværket, der kunne hjælpe med at finde dem. Efter noget tid havde jeg egentlig opgivet at finde disse ressourcer.

Så fik jeg kontakt med ProData Consult, og jeg må sige, at jeg er imponeret!

Imponeret over deres evne til at forstå den problemstilling jeg stod med, og imponeret over deres fleksibilitet og hurtighed!

Jeg fik lynhurtigt tilbudt konsulenter fra hele verden – det har nogle gange kun taget et par timer, før jeg fik et kvalificeret CV på lige præcis den IT-konsulent, jeg stod og manglede.

Jeg er imponeret over, hvor hurtigt ProData Consult har formået at finde meget specialiserede kompetencer inden for et bredt felt. Desuden er niveauet af deres konsulenters kompetencer meget højt.
 
At jeg har ProData Consult i ryggen som konsulentleverandør giver mig en stor sikkerhed og betyder rigtig meget i forhold til at blive færdig med projekterne til tiden.


Philip Lyngø Jensen
Afdelingsleder
BSS Applikationer