Godkendt SKI-leverandør

ProData Consult er godkendt leverandør til det offentlige under:

  • SKI-aftale 02.15
    Teknologispecifikke IT-kompetencer på timebasis.
  • SKI-aftale 02.16
    Teknologispecifik IT-kompetence i projektorienteret form.

Leverandoer _logo _rgb

I januar 2013 underskrev ProData Consult en rammeaftale med Statens og Kommunernes Indkøbs Service A/S (SKI) dækkende Teknologispecifikke IT-kompetencer på timebasis (02.15) inden for Microsoft, IBM samt mobile operativsystemer. ProData Consult er et af meget få firmaer, som blev kvalificeret til at kunne levere under denne aftale.

ProData Consult er også kvalificeret til at levere IT-konsulenter til agile projekter inden for teknologiområdet Microsoft under SKI-aftale 02.16, der kom på plads i maj 2013.

SKI-aftalerne betyder, at offentlige organisationer kan benytte ProData Consult, hvis de har brug for IT-konsulenter på timebasis eller et team af IT-konsulenter til et agilt projekt. Dermed får de let adgang til IT-ressourcer uden først at skulle udbyde ydelsen i henhold til tilbudslov eller EU's udbudsdirektiv. Det koster langt mindre og er nemmere at håndtere.

ProData Consult har i rammeaftaleperioden forpligtet sig til at levere til fastsatte og konkurrencedygtige priser afhængigt af de efterspurgte IT-konsulenters kompetenceniveau og rolle.

Kontakt os for yderligere information og prisliste.

Tilmeld nyhedsbrev

Pop -up -billede -nl

Modtag inspirerende artikler, invitationer til events og seneste nyt fra ProData Consult direkte i din indbakke.