IT-konsulenter på timebasis

 • Få adgang til netværket med 18.000 af de stærkeste IT-konsulenter på markedet
 • Inden for 24 timer fremsendes 1-3 konsulent-CV'er til dig
 • Kemi og kompetencer forventnings-afstemmes ved personlig samtale
 • Fri adgang til gratis administrationsmodul under hele forløbet

De stærkeste IT-konsulenter med IT-kompetencer lige fra softwareudvikling til forretningsledelse

Hos ProData Consult får du hurtig adgang til ekspert IT-konsulenter med spidskompetencer, nutidig know-how og +5 års dokumenteret erfaring som senior IT-konsulent inden for et specifikt hovedfelt eller IT-kompetence.

Den gennemsnitlige erfaring blandt vores IT-konsulenter er på mere end 10 år. Vores konsulenter dækker mere end 4.000 forskellige IT-kompetenceområder. Derfor har vi IT-specialister til stort set alle typer IT-projekter til både den private og offentlige sektor.

Vi stræber altid efter at have en IT-konsulent klar og et CV fremsendt til kunden inden for 24 timer, fra vi modtager en forespørgsel.

Vi er blandt andet leveringsdygtige inden for følgende IT-konsulentroller:

Forretning

 • Program- og projektleder
 • Forretningsudvikler
 • Proceskonsulent
 • Forretningskonsulent
 • Ledelsesrådgiver
 • Træner / Coach
 • Rådgiver
 • Change Manager
 • Enterprise arkitekt
 • Test Manager
 • Testkoordinator
 • Projektassistent
 • Analytiker
 • Funktionel konsulent (SAP)

Udvikling/teknik

Infrastruktur

 • Infrastrukturprojektleder
 • Infrastrukturarkitekt
 • Infrastrukturkonsulent
 • Driftskonsulent
 • Netværkskonsulent
 • Sikkerhedskonsulent
 • Databaseadministrator
 • Processer & metoder
 • Supportkonsulent
 • Technical Writer
 • Systemadministrator

4.000 forskellige IT-kompetencer

ProData Consult råder over mere end 4.000 forskellige IT-kompetencer. Se kompetenceoversigten.

Hos ProData Consult har vi mange års erfaring inden for den private og offentlige sektor (herunder bl.a. SKI), forskellige brancher samt viden om vores kunders virksomheder og behov. Vores kunde- og referenceliste består af både IT-tunge virksomheder og institutioner samt mindre organisationer, firmaer og start-ups. 

Se vores referenceliste og kundernes udtalelser


IT-konsulent CV inden for 24 timer

Grundet vores vidtrækkende netværk af IT-konsulenter og avancerede IT-systemer, er vi i stand til hurtigt at finde den rigtige konsulent, som besidder præcis de efterspurgte kompetencer. ProData Consult stræber altid efter at have en kvalificeret IT-konsulent parat inden for 24 timer fra vi modtager en forespørgsel.

Læs mere om vores udvælgelsesmetode og matchproces.


Garanti på kvalitet af IT-kompetencer

ProData Consults mange års erfaring i forskellige brancher og vores standardiserede kvalitetsproces gør, at du vil få tilbudt den rigtige kompetence til den rigtige pris.

Vores konsulenter bliver kvalitetssikret vha. to processer: 

 1. Konsulenterne bliver grundigt kvalitetssikrede gennem ProData Consults interne HR-processer
 2. Vores kunder evaluerer konsulenterne når projektet er slut og undervejs i forløbet, hvilket betyder at vi har hundredvis af kundeevalueringer og referencer på vores konsulenter

Læs mere om vores standardiserede kvalitetssikring


Vi står for administration af IT-konsulenten

Din kontaktperson hos ProData Consult hjælper dig med at finde de førende konsulenter til dit projekt og garanterer kvaliteten i leverancen fra start til slut. ProData Consult påtager sig ansvaret for konsulenterne og fungerer som kontakt og aftalepartner. Vi klarer alt fra at finde den rigtige konsulent, kvalitetssikring og forhandling til administrationen omkring konsulentopgaverne.

Vores kerneforretning er levering af IT-konsulenter på timebasis. Timepriserne afhænger af den efterspurgte kompetence og varigheden af den enkelte opgave. Vores salgsafdeling vil kunne give et overslag på en konsulenttimepris inden for få timer.

Vi leverer også opgaver på fastprisaftaler og driftsaftaler som Service Level Agreements.

Vores kontrakter og aftaler er fleksible og transparente, og vores kundemasse består af såvel de største og mest IT-tunge virksomheder og institutioner, såvel som mindre organisationer, firmaer, institutioner og start-ups. 

Med ProData Consults rammeaftale får du IT-assistance på timebasis fra en leverandør, der specialiserer sig i at hjælpe kunder med at finde de rette spidskompetencer og skalere deres ressourcebehov. Aftalen sikrer dig konkurrencedygtige priser og fri adgang til et effektivt konsulentadministrationsmodul.

Vi er fleksible med hensyn til starttidspunkt, priser og kontraktforhold.

Læs mere om administration af IT-konsulenter.

Santander Consumer Bank (DK):

Hurtig adgang til kvalificerede kompetencer

Med ProData Consult som leverandør af IT-konsulenter, får vi hurtigt adgang til kvalificerede kompetencer og ressourcer. Kendetegnet er professionalisme og kvalitet, og konsulenterne er lynhurtige til at tilpasse sig vores opgaver, forstå deres rolle og blive en integreret del af teamet hos os.

Med kvalitet og speed har ProData Consult gjort vores udviklingsafdeling utrolig skalerbar og fleksibel.


Flemming Kirkskov
IT Direktør

TDC:

Med superkort varsel kan de levere nogle virkelig dygtige konsulenter

Det er efterhånden mange år siden, at vi fik anbefalet ProData Consult af nogle kollegaer i branchen. I 2003 indgik vi første gang et samarbejde om levering af konsulentydelser, og som er fortsat lige siden.

For mig er det ord som professionalisme, ærlighed, smidighed og hurtighed, der kendetegner ProData Consult. 

 

ProData har vist, at de med superkort varsel kan levere nogle virkelig dygtige konsulenter, der matcher vores krav. Bevæger vi os ind i et nyt teknologiområde, kan vi med det samme få en konsulent med den kompetenceprofil, vi har brug for til at løse opgaven – og det sparer tid! Fra jeg først henvender mig til Prodata Consult, til vi får en egnet konsulent, går der højst to dage. 

 

Jeg ved præcis, hvad jeg får, og jeg kender prisen på opgaverne, hvilket betyder, at der ikke opstår ubehagelige overraskelser. Og så værdsætter jeg den åbne dialog og fleksibilitet, der er overfor mig som kunde, samt den passende opfølgning, der er for at verificere, at forløbet går godt.


Gert Wulff
projektchef

Energinet.dk:

Transparent tilgang til afregning

ProData Consult kender Energinet.dk og vores kultur rigtig godt. De ved, hvad vi går efter, og processen med at finde nye folk går altid stærkt.

Vi har samarbejdet med konsulenthuset i otte år. De hjælper os med at løse udfordringer omkring skalerbarhed, når vi har kompetencemangel. Det kan f.eks. være, når vi har spidsbelastningsperioder i forbindelse med lovkravsprojekter, hvor der skal leveres inden for en meget kort deadline, og vi ikke har mulighed for at skalere internt.

ProData Consult har leveret nogle virkelig dygtige konsulenter, som har været med til at styre komplekse projekter sikkert i mål og har bidraget til at forandre virksomheden positivt.

Jeg sætter også stor pris på konsulenthusets transparente tilgang til afregning. Vi får altid at vide, hvad vi betaler for og hvor meget, og der har i min tid aldrig været en tvist omkring økonomi.

Morten Gade Christensen
CIO Energinet.dk


Morten Gade Christensen

SDC:

Serviceorienteret, pålidelig og professionel

SDC A/S har siden september 2014 haft et nearshoring udviklingskontor i Warszawa, Polen. I øjeblikket består centret af ca. 60 konsulenter, som er placeret på to lokationer i byen og styret af to af vores leverandører. Vi bruger flere forskellige leverandører, når vi rekrutterer konsulenter.

Prodata Consult har bidraget fra begyndelsen og hjælper stadig SDC med at tiltrække de rette profiler til vores nearshoring-kontor. Samtidig bidrager Prodata Consult med fuldservicerede kontorlokaler til den største af vores multivendor-setups. Vi er meget tilfredse med den service, Prodata Consults afdeling i Polen yder.

I min erfaring er ProData Consult en meget serviceorienteret, pålidelig og professionel udbyder af service og ressourcer.


Michael Madsen
Nearshoring Manager

Videncentret for landbrug:

Samarbejdet fungerer bare

ProData Consult yder en flot indsats mht. at finde de bedste IT-konsulenter til os. Udover at have det korrekte faglige match, besidder konsulenterne også de sociale og kulturelle kompetencer, der specifikt passer til vores virksomhedskultur.

ProData lykkes med dette, fordi de har et stort kendskab til konsulenterne og bruger megen energi på at forstå min forretningskultur. Ydermere værdsætter jeg, at ProData er ærlige omkring konsulenternes stærke sider og eventuelle mangler i forhold til den opgave, de skal ind til hos os.

Trods omhuen med at finde de rigtige konsulenter, formår ProData Consult at træde hurtigt til, og leverer oftest CV’er på konsulenter allerede indenfor 24 timer.

Desuden er der bare orden i det administrative. Fakturering og kontraktindgåelse/forlængelse er særdeles smidigt– og det gør mit liv en hel del lettere. Samarbejdet fungerer bare


Jesper Nielsen
Systemudviklingschef

Nordic Aviation Capital:

Jeg kan få alle ydelser et sted

Nordic Aviation Capital er en virksomhed i voldsom vækst, hvilket stiller høje krav til virksomhedens strategiske, taktiske og operationelle udvikling.

Som IT-chef har det givet en massiv udfordring i forbindelse med at kunne opfylde de strategiske mål og opretholde synergi og sammenhæng mellem forretningsstrategien og den teknologiske understøttelse. På det operationelle plan har det også betydet udfordringer med at skaffe de rette IT-ressourcer og kompetencer, der har kunnet løfte opgaverne med speed og stadig opretholde høj leverance-kvalitet.  

Med ProData Consult som leverandør indenfor IT-konsulentydelser, managementydelser og med deres Nearshoring Center i Warszawa, Polen, har jeg fået en full-service provider, hvor jeg kan få alle ydelser et sted. Det giver værdi at have ProData som sparringspartner, fordi de tilbyder nye muligheder og services, jeg ikke selv havde tænkt på.

Jeg har fået ledelsesmæssige og IT-strategisk rådgivning, som har løftet IT-organisationen til et helt nyt niveau, og som har skabt en tæt sammenhæng mellem forretningsstrategien og IT-strategien og dermed sikret den nødvendige fremdrift og optimering af virksomhedens driftsudgifter og agilitet.

Derudover har ProData Consults konsulentservice givet mig mulighed for at skalere op med højt kvalificerede kompetencer. Desuden har iværksættelsen med at bruge polske konsulenter i ProDatas Nearshoring Center i Warszawa været en meget positiv oplevelse. Både pga. konsulenternes meget høje kompetenceniveau men også deres proaktive tilgang og agilitet samt ikke mindst en attraktiv pris.    

Samarbejdet har opfyldt alle de ønsker og krav, vi havde inden vi indgik samarbejdet – det er fuldt ud tilfredsstillende. Vi har næsten ikke kunnet følge med det serviceniveau, som er blevet lagt for dagen, og jeg har en fornemmelse af, at den røde løber konstant er rullet ud for mig som kunde. 


Mads Krog Jensen
IT-chef

YouSee:

ProData Consult har mange kontakter og et stort netværk

Grunden til, at jeg i første omgang gjorde brug af eksterne IT-konsulenter, var, at jeg manglede udviklingsressourcer. Jeg stod i en situation, hvor jeg ikke havde medarbejdere nok til at få gennemført projekterne.

Konsulenthuset ProData Consult har været tilknyttet i flere år efterhånden, og vi har en rammeaftale med dem. Men den væsentligste grund til, at jeg anvender dem, er deres kompetente medarbejdere, som gør et godt stykke arbejde med at levere de rigtige ressourcer – og levere dem inden for kort tid. Jeg står ofte i en situation, hvor jeg har brug for IT-kompetencerne allerede for fire dage siden, så det skal gå hurtigt!

Min erfaring er, at ProData Consult er et meget fleksibelt konsulenthus, som har mange kontakter og et stort netværk, som gør, at de kan skaffe højt kvalificerede IT-ressourcer på kort tid. Deres IT-konsulenter er kompetente, engagerede og motiverede. Konsulenterne præger projekterne og giver mod- og medspil i løsningerne og tilfører viden til projekterne.


Lars Olling
IT-chef

GN Netcom:

Kvalificerede konsulenter med meget kort varsel

Samarbejdet med ProData Consult er præget af høj professionalisme og er til min fulde tilfredshed. Deres evne til at skaffe de kvalificerede konsulenter, vi har behov for, med meget kort varsel, er noget jeg sætter stor pris på i en tid, hvor behovet kan opstå nærmest fra dag til dag.

ProData Consults konsulenter er dels meget fagligt kompetente, men indgår også godt socialt i teamet og i dialogen med forretningen. De er afgjort en medvirkende årsag til, at vi har leveret succesfulde projekter inden for tid og pris – til stor tilfredshed for forretningen.


Kenneth Ullmann
Manager
IT eApplications

Energinet.dk:

Accelererer vores evne til at skalere

Energinet.dk har samarbejdet med ProData Consult om levering af IT-konsulentydelser siden 2006, så det er efterhånden et langvarigt samarbejde. 

Jeg har respekt for, hvordan ProData gang på gang kan levere niche-kompetencer med den hastighed og stadig bibeholde et højt kvalitetsniveau. Vi får ingen ”hyldevarer”, men et skræddersyet match på lige netop den kompetence, vi står og mangler lige nu og her.

ProData Consult er, med en hurtig responstid, med til at accelerere vores evne til at skalere og tilføre kompetencer hurtigt.

De IT-konsulenter og projektledere, vi får fra ProData, løser komplekse og tunge opgaver hos Energinet.dk. Og det er måden konsulenterne vælger at løse opgaverne på, der er værdiskabende – hvor de qua deres tunge erfaringsgrundlag og høje kompetenceniveau får opgaverne ført igennem og løst.


Nicolaj Nørgaard Petersen
Sektionschef

Telenor:

Jeg fik lynhurtigt tilbudt konsulenter fra hele verden

Jeg stod på et tidspunkt og skulle bruge nogle meget specifikke IT-kompetencer til et højt prioriteret projekt. De var meget svære at finde; vi havde dem ikke in-house, og umiddelbart var der ikke nogen i netværket, der kunne hjælpe med at finde dem. Efter noget tid havde jeg egentlig opgivet at finde disse ressourcer.

Så fik jeg kontakt med ProData Consult, og jeg må sige, at jeg er imponeret!

Imponeret over deres evne til at forstå den problemstilling jeg stod med, og imponeret over deres fleksibilitet og hurtighed!

Jeg fik lynhurtigt tilbudt konsulenter fra hele verden – det har nogle gange kun taget et par timer, før jeg fik et kvalificeret CV på lige præcis den IT-konsulent, jeg stod og manglede.

Jeg er imponeret over, hvor hurtigt ProData Consult har formået at finde meget specialiserede kompetencer inden for et bredt felt. Desuden er niveauet af deres konsulenters kompetencer meget højt.
 
At jeg har ProData Consult i ryggen som konsulentleverandør giver mig en stor sikkerhed og betyder rigtig meget i forhold til at blive færdig med projekterne til tiden.


Philip Lyngø Jensen
Afdelingsleder
BSS Applikationer

Tilmeld nyhedsbrev

Pop -up -billede -nl

Modtag inspirerende artikler, invitationer til events og seneste nyt fra ProData Consult direkte i din indbakke.