Ledige stillinger hos ProData Consult

Vil du være med på holdet og blive en del af:

  • En international virksomhed hvor virksomhedsværdier og visioner er bygget på individuel høj ansvarlighed, god praksis og sunde og etiske værdier med stor respekt for andre
  • En virksomhed med et stærkt fællesskab og samarbejde og hvor fagligheden er i højsædet
  • En del af en succes, der kan, vil og gør en stor forskel for både vores kunder og konsulenter
  • En medarbejderstab der har det sjovt HVER eneste dag på jobbet (mens vi producerer resultater)

Har du lyst til at arbejde i et af Danmarks stærkeste konsulenthuse?

Har du erfaring inden for salg og levering af IT-konsulenter, så er ProData Consult måske det sted hvor DU kan gøre en forskel for vores kunder og konsulenter?

ProData Consult A/S er Danmarks største uafhængige IT-konsulenthus. Du bliver en del af et hurtigt voksende konsulenthus, der beskæftiger cirka 60 administrative medarbejdere. Vi har årligt mere end 1.500 henvendelser fra vores kunder der ønsker hjælp til at finde den helt rigtige konsulent blandt vores mere end 16.000 validerde konsulenter. For nuværende holder vi mere end 800 konsulenter beskæftiget, fordelt på cirka 300 kunder i 6 forskellige lande.

Hvis du har lyst til at blive vores nye kollega, kan du se aktuelle stillinger herunder. Du er også velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Skriv til .

Konsulenter eller kommende konsulenter, der ønsker opgaver gennem ProData Consult, skal bruge tilmeldingsformularen på konsulenter.dk


Ledige stillinger hos ProData Consult:


Vil du være freelance konsulent i ProData Consult?

I ProData Consult søger vi alle slags freelance konsulenter - fra udviklere til forretningskonsulenter. Vi tilbyder vores konsulenter et stort udvalg af projekter hos en bred vifte af kunder. Vi samarbejder og har rammeaftaler med de største virksomheder i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Holland og Polen.  

Læs mere her >>


Test Manager til ProData Consults produktteam

Er du Test Manager, og kan du håndtere alle faser af test for førende virksomheder i Danmark? Din primære rolle vil være ekstern konsulent hos vores kunder, hvor du på professionel og sikker vis hjælper i alle faser af test.

Læs mere her >>


Program- eller projektleder til ProData Consult produktteam

Kan du lede projekter og levere resultater? Til ProData Consults produktteam søger vi program- og projektledere, der ønsker at prøve deres faglighed, erfaringer og kompetencer af i projekter hos forskellige kunder.

Læs mere her >>


Kommunikationspraktikant til marketingafdelingen

Til vores lille marketingafdeling søger vi en kommunikationspraktikant, der tør tage fat og gribe nogle af de mange kommunikations- og marketingopgaver, vi har dagligt.

Læs mere her >>


Sourcing Specialist - (uopfordret ansøgning)

Et af Danmarks dygtigste og største IT-konsulenthuse udvider løbende sit dedikerede Sourcing Team med rekrutteringsprofiler, som vil være med til at sikre at vores kunder får de bedste IT-konsulenter til deres freelance-opgaver.

Læs mere her >>


Key Account Manager - (uopfordret ansøgning)

Som Key Account Manager i ProData arbejder du tæt sammen med vores marketingsafdeling og 15 sourcing specialister. Vi søger profiler, der har arbejdet med salg af enten IT-løsninger, IT-services, IT-konsulenter eller lignende.

Læs mere her >>