Ledige stillinger hos ProData Consult

Vil du være med på holdet og blive en del af:

  • En international virksomhed hvor virksomhedsværdier og visioner er bygget på individuel høj ansvarlighed, god praksis og sunde og etiske værdier med stor respekt for andre
  • En virksomhed med et stærkt fællesskab og samarbejde og hvor fagligheden er i højsædet
  • En del af en succes, der kan, vil og gør en stor forskel for både vores kunder og konsulenter
  • En medarbejderstab der har det sjovt HVER eneste dag på jobbet (mens vi producerer resultater)

Har du lyst til at arbejde i et af Danmarks stærkeste konsulenthuse?

Har du erfaring inden for salg og levering af IT-konsulenter, så er ProData Consult måske det sted hvor DU kan gøre en forskel for vores kunder og konsulenter?

ProData Consult A/S er Danmarks største uafhængige IT-konsulenthus. Du bliver en del af et hurtigt voksende konsulenthus, der beskæftiger cirka 60 administrative medarbejdere. Vi har årligt mere end 1.500 henvendelser fra vores kunder der ønsker hjælp til at finde den helt rigtige konsulent blandt vores mere end 16.000 validerde konsulenter. For nuværende holder vi mere end 800 konsulenter beskæftiget, fordelt på cirka 300 kunder i 6 forskellige lande.

Hvis du har lyst til at blive vores nye kollega, kan du se aktuelle stillinger herunder. Du er også velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Skriv til .

Konsulenter eller kommende konsulenter, der ønsker opgaver gennem ProData Consult, skal bruge tilmeldingsformularen på konsulenter.dk


Ledige stillinger hos ProData Consult:

ProData Consult søger en Junior Sourcing Assistant

ProData Consult er et af de største uafhængige IT-konsulenthuse i Norden inden for vores segment. Virksomheden har hovedkontor i Hvidovre med filialer i 5 andre lande i Europa. Vi udvider vores dedikerede Sourcing Team med en ambitiøs og motiveret Junior Sourcing Assistant. 

Læs mere her >>


Erfarne Sourcing Specialister søges

Danmarks største IT-konsulenthus udvider igen. Vi søger skarpe Sourcing Specialister til vores Sourcing Team, både til afdelingen i Århus samt til hovedkontoret i Hvidovre.

Læs mere her >>


Vil du være freelance konsulent i ProData Consult?

I ProData Consult søger vi alle slags freelance konsulenter - fra udviklere til forretningskonsulenter. Vi tilbyder vores konsulenter et stort udvalg af projekter hos en bred vifte af kunder. Vi samarbejder og har rammeaftaler med de største virksomheder i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Holland og Polen.  

Læs mere her >>