RSS

Best Practice nr. 5, 2015

Her kan du se en liste over artikler fra det valgte nummer. Til højre har du mulighed for at downloade hele magasinet som PDF.

Leder fra Søren Rode, Adm. direktør hos ProData Consult.

Velkommen i 2015

2014 var det bedste år nogensinde for ProData Consult: Mere end 750 forskellige ProData konsulenter løste opgaver for mere end 240 forskellige ProData kunder i seks forskellige lande.

Læs mere >

Preben Mejer kigger på trends i 2015.

Trendguruens 5 fremtidsteknologier

Hvis man interesserer sig for ny teknologi, behøver Preben Mejer formentlig ikke den store introduktion. Igennem mange år har han udtalt sig om, hvad fremtiden måtte bringe af tekniske innovationer, og hvilken effekt disse innovationer måtte få for mennesker og samfund. Best Practice har bedt Preben Mejer om at luge ud i de mange globale it-trends og snævre antallet ind til de fem it-områder, han forventer sig mest af i en både nær og fjern fremtid.

Læs mere >

Interview med Peter Suhr, Managing Partner, Gartner.

Gartner: Grib de digitale business moments

Gartner siger, at 2015 vil blive præget af digitale business moments, som opstår i grænselandet mellem velkendte forretningsmodeller og ny teknologi. Spot disse business moments og lav forretning ud af dem, lyder opfordringen.

Læs mere >

Interview med Hans Peter Vibe, CTO, IBM.

IBM satser på systems of insight

IBM’s strategiske fokus for Danmark i 2015 kan brydes ned i to gamle it-travere og et helt nyt begreb. Fælles for de tre områder er, at de alle har potentialet til at sætte turbo på forretningsudviklingen på tværs af brancher.

Læs mere >

Interview med Simon Mørup-Petersen, Konsulentchef, Oracle.

Oracle prædiker simplificering i 2015

Sørg for, at din it-strategi kompleksitetsreducerer og ikke kompleksitetsforøger din forretning. Det er i grove træk Oracles enkle opskrift på succes de næste mange år frem. Best Practice har taget en snak med den danske konsulentchef og bedt ham om at uddybe simplificeringsdagsordenen.

Læs mere >

Interview med Ole Kjeldsen, Teknologidirektør, Microsoft.

Cloud & mobilitet dominerer Microsofts 2015-agenda

Cloud first og Mobile first står øverst på Microsofts dagsorden for 2015, siger den danske teknologidirektør. Alle de produkter og services, som bliver sendt på markedet, understøtter skyens enorme computerkraft kombineret med agiliteten i mobil dataindsamling.

Læs mere >