RSS

Best Practice nr. 3, 2013

Her kan du se en liste over artikler fra det valgte nummer. Til højre har du mulighed for at downloade hele magasinet som PDF.

Leder, Søren Rode, Adm. direcktør.

Management og ledelse – hvorfor nu det?

Velkommen til et nyt nummer af ProData Consults kunde-magasin Best Practices. Denne udgave fokuserer på managementrådgivning og ledelse. Hvorfor nu det?

Læs mere >

Interview med Claus Flinck, seniorrådgiver og executive partner i ProData Management.

Kompleksitetsledelse er et grundvilkår

Executive Partner i ProData Management, Claus Flinck, har mere end 30 års erfaring fra it-branchen, hvor han gennem årene har haft ledelsesopgaver i store danske og
nordiske virksomheder. Her lodder han stemningen på det danske marked, deler ud af sine erfaringer og kommer med et bud på, hvad der kendetegner godt it-lederskab.

Læs mere >

Interview med John M. Nielsen.

Når projektledelse bliver en livsstil

“Control is good. Trust is better.” Sådan lyder sloganet i John M. Nielsens eget firma og indkapsler dermed meget godt, hvad han som menneske og forretningspartner ønsker at stå for: En vis skematisk og håndværksmæssig tilgang til sit fag, der dog bliver trumfet af de bløde værdier, der ligger i at kunne kigge et andet menneske i øjnene og sammen finde frem til en gensidig forståelse og respekt.

Læs mere >

Interview med Rasmus Holm, Management konsulent.

It-ledelse for de indviede

Rasmus Holm er selvstændig it-konsulent og arbejder i øjeblikket på et stort projekt for ProData Management som seniorrådgiver. Han har en lang fortid inden for det offentlige og kender derfor alle krinkel-
krogene i systemet. Både de officielle og dem, man aldrig hører om.
Kom med på en lytter.

Læs mere >

Interview med Niels Brandt, adm. direktør.

Analyse ramte plet hos RealMæglerne

RealMæglerne er et netværk af selvstændige ejendomsmæglere med forretninger over hele landet. I RealMæglernes sekretariat og it-afdeling ønskede man en analyse af kædens forskellige it-platforme i jagten på en optimal og fremtidssikret driftsmodel. ProData Management vandt opgaven, og RealMæglerne er nu i gang med at implementere de anbefalede ændringer.

Læs mere >

ProData Consult i Warszawa flytter til nye kontorer!

Nearshoring i Polen

De nye lokaler ligger mindre end 10 minutters kørsel fra lufthavnen i Warszawa.

Læs mere >