RSS

Best Practice nr. 2, 2013

Her kan du se en liste over artikler fra det valgte nummer. Til højre har du mulighed for at downloade hele magasinet som PDF.

Leder, Søren Rode, Adm. direcktør.

En verden i konstant bevægelse

I denne udgave af Best Practice beskæftiger vi os med Scrum, den mest populære og anvendte agile model – et procesværktøj og en projektmetode, der vinder frem overalt.

Læs mere >

Dobbeltinterview med Kasper Fehrend, Saxo Bank, og ProData-konsulent Brian Fischer.

Scrum-novicer kan begynde her

Head of IT WEB Kasper Fehrend og Scrum Master Brian Fischer, der begge har stor erfaring med at skabe effektive Scrum-teams, fortæller om Scrum Masterens mangesidede rolle, den vigtige Product Owner og high level-planlægning.

Læs mere >

Dobbeltinterview med Kasper Fehrend, Head of IT WEB, Saxo Bank, og ProData-konsulent Brian Fischer.

Problemer med release: nul

I tre år har et Scrum-team udviklet på Saxo Banks community website TradingFloor.com. Undervejs er teamet gået fra en langsommelig release-proces til nul fejl og lige så mange releases, som forretningen ønsker.

Læs mere >

Interview med Rasmus Skibye, sektionschef, Information Technology and Services, Telenor.

Scrum trumfer vandfald i Telenor

Effektive sprint, hurtige leverancer og værdifuld vidensdeling er nogle af fordelene, som Telenor har opnået ved at gå Scrum-vejen. Men det kræver knofedt at få modellen implementeret.

Læs mere >

Interview med Brandon Mayo, Project & Business Development Manager, Products & Distribution, Nordea.

Scrum skal ind i forretningens blod

Brandon Mayo blev kastet ud i Product Owner-rollen uden at kende andet til Scrum, end det han kunne læse sig til online. I dag er han begejstret for metoden, der fungerer på trods af store afstande og en stor organisation.

Læs mere >

Artikel af projektleder Ole Højriis Kristensen.

Måske Danmarks bedste

Ole Højriis Kristensen optimerer alt, hvad han kommer i nærheden af. Som agil projektleder nørder han især med at automatisere Scrum-metodens processer. Her fortæller han om et prisvindende intelligent scrumboard, som han udviklede under et projekt for Vodafone.

Læs mere >

Interview med Jan Wolff, HR- og salgsdirektør, ProData Consult.

Få succes med Scrum

Scrum kan speede et projekt op og minimere fejl, men for flere virksomheder ender det agile eventyr med en billet tilbage til vandfaldsmodellen. En skam, siger ProData Consults HR- og Salgsdirektør, for små ændringer kan gøre scrum til en succes.

Læs mere >