Trin 2: Profilmatch

 • Vi finder den bedste IT-konsulent til opgaven
 • På baggrund af forespørgslen udvælger vi op til tre konsulenter per opgave, der matcher det beskrevne kompetencebehov

Konsulentnetværk med mere end 4.000 kompetencer

ProData Consult har mere end 18.000 aktive IT-konsulenter tilknyttet, som tilsammen dækker mere end 4.000 forskellige IT-kompetencer.

Et netværk der dagligt bliver udbygget med nye kompetenceområder og IT-kompetencer, så vi er leveringsdygtige i både kvantitet og kvalitet, og er i stand til at servicere vores kunder med både de nyeste spidskompetencer i branchen samt kan stille med mange IT-konsulenter ad gangen.

Se kompetenceoversigten 


Seniorkonsulenter

Vi leverer kun seniorkonsulenter med minimum fem års professionel IT-erhvervserfaring, og samtidig skal de være eksperter i den ønskede hovedkompetence. Den gennemsnitlige erfaring blandt vores konsulenter er på mere end 10 år.
Krav til IT-konsulenterne:

 • Minimum 5 års dokumenteret erfaring som seniorkonsulent
 • Ekspert i kundens efterspurgte hovedkompetence

Konsulentsøgning - hvordan gør vi?

Hos ProData Consult har vi stor erfaring inden for forskellige brancher samt viden om vores kunders virksomheder og behov. Denne kompetence og vores enestående matchmetode gør, at vi praktisk taget altid kan tilbyde den rigtige kompetence til den rigtige pris. Din kontaktperson hos ProData hjælper dig med at finde de førende konsulenter til dit projekt og står inde for kvaliteten i hele leverancen. ProData Consult påtager sig ansvaret for konsulenterne og fungerer som eneste kontakt- og aftalepartner. Vi klarer alt fra udvælgelse, kvalitetssikring og forhandling til administrationen omkring konsulentopgaverne.


Udvælgelsesmetode

Avancerede IT-systemer gør os i stand til hurtigt at finde den rigtige konsulent, der besidder præcis de efterspurgte kompetencer. ProData Consult stræber altid efter at have en kvalificeret IT-konsulent parat inden for 24 timer fra vi modtager en forespørgsel.

Med udgangspunkt i din behovs- og kompetencebeskrivelse begynder konsulentsøgningen:

 • Fra hvilken lokation skal konsulenten arbejde
 • Konsulentrollen defineres
 • Opstartsdato aftales
 • Konsulentens kompetencer og færdighedsniveau inden for hver kompetence fastlægges
 • Søgning af konsulenter kan udvides til andre lande i Europa
 • Søgning af konsulenter anbefalet af andre kunder med kundeevalueringer og referencer
 • Søgning af konsulenter hvor CV og person er valideret af vores grundige og standardiserede HR-processer 

HR- og matchproces

Efter udvælgelsesprocessen bliver egnede kandidater grundigt kvalitetssikrede gennem standardiserede HR-processer og bliver endvidere målt på kundeevalueringer. ProData Consults HR-proces er baseret på et dybdegående branchekendskab og mange års erfaring med private og offentliges IT-projekter.

CV, konsulent og sociale kompetencer bliver verificeret som værende kvalificeret til opgaven ved en personlig samtale, hvor kompetencer og projekterfaringer verificeres ligesom konsulentens sociale kompetencer bliver matchet med kundens sociale miljø og rollen konsulenten skal indgå i.